Би Ти Ви слага Боби Лазаров на спешна диета

През ключалката
22:02 - 20 Август 2019
13089
Би Ти Ви слага Боби Лазаров на спешна диета

Култовият репортер и специалист по окултни събития на Би Ти Ви Борислав Лазаров успешно успя да замени веселяка Емо Чолаков като лице на прогнозата за времето. Опитният журналист бързо влезе под кожата на зрителите с обиграните си маниери и школуван глас, но шефовете му остават недоволни от друг елемент на екранната му персона - огромното лично тегло.

Боби, който в последното десетилетие от висок и атлетичен младеж се превърна в тежкотонажен чичко, е бил учтиво помолен в летните месеци да се подложи на спешна диета, за да слави някоя ока от 120-килограмовата си снага.

"Лазаров е страхотен професионалист, много забавен и начетен, харесват го и мъже, и жени и никой вече не страда за напускането на Чолаков. Само че прекалява с храната, зрители се оплакват, че закрива картата на България, когато чете прогнозата за времето", твърдят колеги на Борислав от нюзрума.

Заклетият фен на "Междузвездни войни" Боби Лазаров само осъзнавал проблема и дори се шегувал сам със себе си, че ако не се вземе в ръце, ще заприлича на един от любимите си герои от космическата сага - контрабандиста Джаба.