Би Ти Ви свали Карбовски заради сексскандала

Ексклузивно
19:44 - 17 Декември 2020 (обновена)
28608
Би Ти Ви свали Карбовски заради сексскандала

Би Ти Ви e отказала да поднови договора на Мартин Карбовски след Нова година, съобщава в новия си брой седмичника "Уикенд". Така предаването му "Втори план" отива в историята, освен ако някоя друга телевизия не го пожелае.

Според източник на Lupa.bg, всъщност предаването спира още тази седмица. В събота ще бъде излъчено последното издание на рубриката на Карбовски.

Явно решаващ се е оказал скандалът, в който беше забъркан популярният журналист. Той беше обвинен преди малко повече от месец от т.нар. "моделиерка" Мегз (осъдена за измама), а после и от други красавици, че им е искал секс срещу тв изява. Бяха разпространени и чатове, които обаче не доказваха категорично това. Репутацията на журналиста обаче бе сериозно разклатена.

От Би Ти Ви не са посочили каквито и да било аргументи за свалянето на предаването от екран. Все още липсва и официално съобщение от медиата. Карбовски също не е коментирал вестта за отстраняването си. Според източник на Lupa.bg договорът на Карбовски като външен продуцент така или иначе изтича и просто няма да бъде подновен.