Бистришката Ванга: Иде вирус, по-страшен от COVID-19!

През 2024 година българската икономика изплува от кризата, прогнозира ясновидката Искра Караколева

Актуални новини
14:40 - 12 Януари 2024
12057
Бистришката Ванга: Иде вирус, по-страшен от COVID-19!

Искра Караколева 

„За жалост след 2030 година докъм 2035 ще дойде нова болест, много по-жестока от Ковид-19. Тя ще действа много по-светкавично. Дето се казва, балистични ракети не трябва да ти хвърлят, че да те унищожат, ако тази болест влезе в държавата. Всичко идва от конкуренцията кой да вземе надмощие над този свят - пак ще бъде изкуствено създаден лабораторен вирус”.

Такава страшна прогноза прави пред в.„Телеграф” ясновидката Искра Караколева от село Бистрица, Дупнишко. Леля Искра, както всички я наричат, отключва дарбата си, след като изпаднала за два часа в кома като млада майка. По-късно изкарала тежка  белодробна емболия. „И оттам постепенно усетих, че нещо се промени в мен и започнах да виждам на кой какво ще се случи”, разказва тя.

Ясновидката открехва вратата и по отношение на природните катаклизми. „Хората си представят потопа и Апокалипсиса - изведнъж и навсякъде и край. А този процес си върви от известно време с катаклизми по места - пожари, наводнения, земетресения с все по-голяма сила”, споделя тя. Според нея, що се отнася до времето, още нищо не сме видели.

„Едно време мечтаехме да отидем на топло за зимните празници, а сега България отива на топло бавно, но сигурно и безплатно. Вече нормално ще бъде температурата да е около 40 градуса, ще замязаме на шоколадовите страни в Африка, почти като в Сомалия ще сме. 

През следващите години където е било топло, ще става студено, а където е било по-студено или умерено, както е у нас, ще вървим към жегата. Ето и водата, все повече няма да достига. Всичко това заедно със зачестилите катаклизми и странното време са знаци и ако човек ги забелязва поне малко, ще разбере, че времената се обръщат. Пак ви повтарям, никога не съм се писала велик феномен, но от това, което виждам и съм сигурна - не отстъпвам. Всичко това, което ви казах, ще се случи.

Виждам още, че България е била и ще пребъде. Други държави ще се разпаднат, ще изчезнат, но нашата ще остане”,

категорична е леля Искра. Тя коментира даже икономическото състояние на страната ни.

„България бавно, но сигурно излиза от кризата. Нашата икономика беше доста по-зле през 2021-2022 г., като сега изплуваме.

Моето виждане е такова и стоя зад думите си”, казва тя.