Бивш съотборник на Роналдо: Кристиано е ненормален!

Той остава с часове след другите да тренира, прави много различни неща, споделя Мехди Бенатия

Новини
17:34 - 18 Декември 2019
7981
Бивш съотборник на Роналдо: Кристиано е ненормален!

Мехди Бенатия - един от съотборниците на Кристиано Роналдо в Ювентус до тази година, разказа интересна случка, която описва професионализма на португалеца. 

"Имахме мач срещу Аталанта, двамата останахме резерви и влязохме през второто полувреме. На прибиране в рейса той ме попита: "Какво ще правиш, когато се прибереш?" А, аз му отговорих, че е 23,00 часа и ще си ходя вкъщи. След това той добави: "Искаш ли да направиш тренировка с мен ? Аз не се изпотих достатъчно на мача и трябва да тренирам, искаш ли да ми правиш компания?"

Аз отговорих, че не искам, тъй като желая да се прибера вкъщи, да седна и да съм пред телевизора.

Когато пристигнахме, всички бяха облечени в нормални дрехи, а той сложи шортите си, маратонки, слушалките и се запъти към фитнеса.

Тогава съзнах, че този човек не е нормален. След като си с него всеки ден, започваш да го уважаваш до невиждани висини за начина, по който се справя. Изненадан съм как е възможно всеки ден да се натоварваш толкова много, а той го прави ежедневно.

Работи много за експлозивност, прави съвсем различни неща по 25 минути преди и след тренировка, с което другите футболисти не сме ангажирани", сподели роденият във Франция марокански национал.