Бившата на Динев си смени името

Нещо за четене
17:21 - 17 Август 2020
3569
Бившата на Динев си смени името

Скандалната фолкаджийка Ариа, която доби популярност с имитирането на секс и оргии по време на своите участия, реши, че ще си сменя името, научи Lupa.bg.

Звездата на Мария изгря през 2008 г., когато спечели конкурса "Мис Плеймейт". Малко след това се загаджи със строителния предприемач Динко Динев и го направи баща за шести път. Разбира се, двамата изкараха заедно около година и Цветкова бе напъдена от Свети Влас. Преди година Мария реши, че й е скучно и ще става фолк певица. До момента чалгаджийката е известна не с песните, а със скандалното си държание. Навръх празника Голяма Богородица бившата на Динев обяви, че ще се прекръсти на Ариа.

„Честито Успение Богородично! Честито на всички празнуващи именици! Днес е много специален имен ден за Ариа, която за последен път ще го празнува като Мария. Подадени са документите за официална смяна на първото име и от 2021 г. ще бъде за всекиго Ариа, изцяло отдадена във всеки аспект на живота си на призванието си да бъде изпълнител. Пожеланията са много и все недостатъчно. Здраве, щастие и любов най-вече, а останалото, както виждате, се постига с труд! Бъдете благословени!”, написа във фейсбук бившата плеймейтка.