Бившата на Нончо Воденичаров с ново поприще

През ключалката
13:49 - 19 Юни 2020
9471
Бившата на Нончо Воденичаров с ново поприще

Последната любов починалия кмет на Раднево - Нончо Воденичаров Юнона ще открива млади таланти. Тази седмица певицата официално се дипломира като музикален педагог, а това ще й даде възможност да обогати своето портфолио в професионален план.

“Диплома в едно объркано време… Без тога и шапка, но вече завършен педагог по музика и пеене с отличен успех 5,73. Пожелавам си всичко от тук нататък да е отлично и нормално в живота ми!“, сподели с вълнение тя в своите профили в социалните мрежи.

Обмисля да продължи образованието си и в магистърска степен, защото свързва студентските години с много хубави емоции. Специалността, към която ще се насочи, най-вероятно отново ще е свързана с музика, тъй като с годините е осъзнала, че човек е най-успешен с това, което обича да прави.

“Само тогава плодовете на труда ти, както и възнаграждението от свършеното, ще са по-големи, без да правиш редица компромиси, да се натоварваш прекалено много и да мислиш за това“, признава изпълнителката.

На този етап Юнона ще продължи да работи като изпълнител, но пък не изключва възможността занапред да открие позитивите и на педагогическата професия.