Благой Георгиев се стопи (Снимка)

Многодетният татко винаги е поддържал страхотна спортна форма, но сега видимо се е вталил

Нещо за четене
15:35 - 28 Ноември 2022
3459
Благой Георгиев се стопи (Снимка)

Сред тазгодишните големи скандали в България, за които буквално всички разбраха, е този между родните звезди - Златка Райкова и Благой Георгиев. Причината за раздялата им към момента все още не е ясна, но по думите на Златка става въпрос за изневяра. В последното интервю на бившия футболист той напълно отрече да е имал връзка с Полина по време на съжителството си с плеймейтката, но в случая не можем да вярваме на нито един от двамата, тъй като в момент бяха твърде афектирани от случилото си.

Е, хубавата новина и за двамата е, че бързо намериха сили да продължат напред - Благо вече е щастливо женен мъж, а Златка е сгодена на бившия тенисист Карен - сватбата е догодина - сигурни сме, че ще се опита да надмине по организация бившия си, който сключи брак след 3-месечна връзка.

Многодетният татко през годините е доказал, че доста бързо се влюбва, но и доста бързо разлюбва хубавиците, с които влиза в уж сериозни връзки. Наистина сме любопитни как ще се развият нещата тук в любовен план, пише Vbox. Благой Георгиев винаги е поддържал страхотна спортна форма - въпреки че футболът в неговия живот е минало, но имаше период, когато беше качил около 10 кг.