Бодигард на Джако: Невъзможно е момчетата да са били малтретирани

Нещо за четене
13:51 - 03 Май 2019
4310
Бодигард на Джако: Невъзможно е момчетата да са били малтретирани

Бившият телохранител на Майкъл Джексън Мат Фийдс обяснява в предстоящ пореден биографичен филм на „Амазон” за Краля на попа защо счита, че обвиненията срещу покойния му шеф за сексуална злоупотреба са твърде невероятни.  

Фийдс работил със звездата в продължение на 10 години и твърди, че при екип от 100 охранители и общо 150 души персонал няма начин Джако и момчетата да са били сами в ранчото му „Невърленд”, където те сега твърдят, че са били насилвани.

Разказвайки за участието си в предстоящия филм, Мат пише в инстаграм профила си, че не е било въобще възможно някой да заобиколи охраната и персонала в имението.

„Феновете не можеха да минат покрай нас и да достигнат до Майкъл. Майкъл никога не беше сам, когато пътуваше с приятелите и семейството си. Антуражът беше огромен”, припомня бившият охранител. Според него гардовете постоянно наблюдавали камери над вратата на спалнята на певеца. Това включвало и часовете през нощта.

„Той беше много щедър човек, помагаше на хората и набираше милиони за благотворителност. Но за съжаление, когато сте една от най-големите звезди в света, вие сте и една от най-големите цели” - обобщава Май Фийдс. – Надявам се да съм изчистил митовете.”

Бодигардът Фийдс работил с поп легендата в продължение на 10 години