Щерката на Джако пак посегнала на живота си?

Парис Джексън не можела да понесе срама след шокиращия филм за баща си

През ключалката
23:10 - 16 Март 2019
2895
Щерката на Джако пак посегнала на живота си?

Парис Джексън е била хоспитализирана в събота, след като е опитала да се самоубие. Според източници на сайта за новини за знаменитости TMZ дъщерята на Майкъл Джексън е опитала да сложи край на живота си заради документалния филм "Напускайки Невърленд", в който двама мъже го обвиняват в сексуални посегателства.

Според източниците на TMZ, полиция и медици са били извикани в дома на Парис в Лос Анджелис в 7:30 сутринта местно време. Единствената дъщеря на Краля на попмузиката е прерязала вените на китките си. В момента е в стабилно състояние.

В наскоро излязлата поредица "Напускайки Невърлен" Уейд Робсън и Джеймс Сейфчук обвиняват Майкъл Джексън, че им е посягал, когато са били на 7 и 10 години.

Минути след публикацията на TMZ oбаче, самата Парис е опровергала твърденията в туитър.

Парис-Майкъл Катрин Джексън, както е пълното име на дъщерята на краля на попа, направи няколко опита за самоубийство след смъртта на баща си.

Още тогава стана ясно, че момичето е било силно разстроено и стресирано от делата за сексуални извращения, водени срещу знаменития й татко. Предполага се, че и сега, след появата на шокиращия филм за Джако Парис се е почувствала повече от ужасно. Тя винаги е твърдяла, че баща й се е отнасял към нея като с кралица и неведнъж е споменавала, че го обожава.

Краля на попа почина на 25 юни 2009 г. на 50-годишна възраст. Официалната причина за смъртта му е приемането на голяма доза приспивателно пропофол. В тялото на Джаксън са намерени мидазолам, диазепам, лидокаин и ефедрин. Личният лекар на Джако - д-р Конрад Мъри бе осъден за непредумишлено убийство на поп изпълнителя.