Бойко за Ивайла Бакалова: Не познавам тази жена, и футбол не сме играли

"Как може да знае нещо за мен, като не ме познава?", чуди се лидерът на ГЕРБ

Политика
12:49 - 01 Юни 2023
4270
Бойко за Ивайла Бакалова: Не познавам тази жена, и футбол не сме играли

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че не познава Ивайла Бакалова, която вчера се яви като свидетел по делото "Барселонагейт". Миската заяви, че знае много по темата и е била заплашвана от хора на бившия премиер. 

"Не познавам тази жена, никъде, по никакъв начин, не със се срещал с тях. Така пред журналисти в кулоарите на парламента Бойко Борисов отрече да познава Ивайла Бакалова.

"Явно стана модерно да се говори за мен. Оставете ме, от две години вече не сме на власт. Не познавам тази жена, какво да ви отговоря повече?  Как може да знае нещо за мен, като не ме познава? Поне футбол да сме играли", заяви той.

"Заплахи съм получавала и по "Барселонагейт". Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя е смело, но аз имам семейство, вече две деца. Господин Борисов е казал, че ще ни приключи рано или късно", заяви по-рано Бакалова в тв ефира по Нова.

Вчера моделката беше разпитана по досъдебното производство "Барселонагейт" срещу бившият премиер - причина за искания имунитет.