Борисов доволен: Казах ви, че шантажите няма да успеят

"Ако Нинова не се беше дръпнала, щеше да участва в правителство с първия мандат и Гроздан Караджов щеше да е министър", посочи лидерът на ГЕРБ

Политика
16:12 - 06 Юни 2023
3539
Борисов доволен: Казах ви, че шантажите няма да успеят

Бойко Борисов направи лаконичен коментар след като парламентът гласува кабинета „Денков - Габриел”. "Казах, че няма да ни повлияят шантажи отвън, записите и нищо и ще излъчим редовно правителство", припомни той.

"Не мога да разбера защо се подвеждате по най-ниските страсти. Какво е демокрацията? Явяваме се на избори, народът ни подрежда и най-стабилното е правителство между първите две, подкрепено от други партии. Казал съм го преди избори. Казах, че няма да ни повлияят шантажи, записите и ще излъчим редовно правителство. От първия до последния ден сме говорили едно и също", заяви Борисов пред репортерите в парламента.  

"Не искам да коментирам президента, който би трябвало да бъде обединител. Слушах колегите от другите партии, но не исках да се карам с тях, защото ги наричаме партньори. Ако Нинова не се беше дръпнала, щеше да участва в правителство с първия мандат и Гроздан Караджов щеше да е министър. Имаше и готови имена, ама хайде, да не казвам повече", отсече Борисов.