Ботев (Пд) брои милион за звездата на Хебър

У нас
15:15 - 16 Септември 2024
983
Ботев (Пд) брои милион за звездата на Хебър

Ботев (Пловдив) ще се подсили с един от най-силните футболисти в efbet Лига. „Мач Телеграф“ съобщава, че ръководството на „канарчетата“ води финални преговори с колегите си от Хебър за звездата на пазарджиклии Набил Макни. Именно 22-годишният тунизиец вкара в петък инфарктен гол във вратата на Локомотив Пловдив в седмата минута на продълженията на „Лаута“, когато Хебър изравни за 3:3.

От Колежа разкриха, че преди десетина дни са разпитали за цената на Набил Макни, но страстите им за трансфер са били охладени с цената от 500 000 евро (1 000 000 лева), поставена му от пазарджиклии. Именно след гола на Кобрата във вратата на градския съперник на Ботев – Локомотив, от „жълто-черния“ клуб са звъннали на шефовете на Хебър, за да ги информират, че вече са склонни да платят исканите на Макни пари.

Очаква се преговорите между двата клуба да финишират до началото на зимния трансферен прозорец и в началото на януари французинът да премине в Ботев. Самият футболист е щастлив от възможността да премине при „канарчетата“, където заплатата му ще бъде доста по-солидна.