Братът на Владо Карамазов влиза в "МастърШеф"

Иван, който направи сватбена торта за принц Хари и Меган, ще приготви кексчета в епизода в понеделник

Нещо за четене
16:49 - 21 Април 2019
4952
Братът на Владо Карамазов влиза в "МастърШеф"

По-големият брат на актьора Владимир Карамазов – Иван Александров, който от години живее и работи във Великобритания, ще влезе в предаването “МастърШеф” като специален участник, научи Lupa.bg.

В рамките на епизода в понеделник вечер, 22 април, лондонският бутиков сладкар, който изработи тортата за медийното събитие на сватбато на принц Хари и Меган Маркъл, ще направи пред участниците в шоуто типични английски кексчета с български привкус. На пръв поглед лесната задача крие много подводни камъни, заради множеството компоненти и деликатните продукти, а пипкавите детайли допълнително ще изнервят гладиаторите. Те ще използват „авторски“ техники, ще разчитат на опита си или на бързината.

Иван Александров от години живее в Англия, където се наложи като топсладкар. Напоследък братът на Владо Карамазов обмисля възможността да се върне в България и да отвори бутикова сладкарница. Предвид популярността на брат му, със сигурност бизнеса ще върви, коментират опитни сладкари.

В "МастърШеф" в понеделник вечер шеф-готвачите Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу пък ще предизвикат ентусиастите с ястие, което датира от древни времена и намира своите интерпретации в различните кухни по света. За някои от тях продуктите ще бъдат напълно непознати и те ще трябва да проявят съобразителност и интуиция за третирането им. Други ще си припомнят истории от детството и ще се опитат да претворят вкусовете от спомените си.