Бременна депутатка на "Промяната" просълзи залата (ВИДЕО)

Търговищката законотворка Александра Милчева засрами новата коалиция

Политика
16:28 - 16 Юни 2022
6526
Бременна депутатка на "Промяната" просълзи залата (ВИДЕО)

Депутатка от ПГ на "Продължаваме промяната" в напреднала бременност се осмели да вземе думата в пленарната зала и самоотвержено защити досегашния председател на Народното събрание Никола Минчев по време на дебата за оставката му. Докато тя държеше пламенното си слово, някои от колегите й в залата се просълзиха, видя Lupa.bg. Самата тя също се разстрои след речта си и излезе от залата.

Александра Милчева, която кацна в институцията от родния Търговище, е поне в седмия месец, но няма нито едно наказание за неоправдано отстъствие от заседанията, включително в комисиите, в които участва. 

Младата дама на 34 г. заяви категорично, че иска, заедно с колегите си, да развърже пипалата на мафията, за да не живее и нейното дете в миналото от 90-те години, когато самата тя е била хлапе. А изказването й бе посрещнато с аплодисменти от "Промяната" и голяма част от министрите, включително и премиера Кирил Петков. "Няма да позволим децата ни да живееят в държава на мафията", завърши пламенното си слово тя. 

Вижте изкаването на смелата бременна депутатка: