Бременната Зейнеб пие вино

Приятелката на Гала надигна чашата в столичен ресторант

През ключалката
15:19 - 17 Септември 2019
16496
Бременната Зейнеб пие вино

Зейнеб Маджурова хвърли в смут всичките си последователи в социалните мрежи с постъпката си. Бременната репортерка от "На Кафе" забрави за състоянието си и прекали с виното, пише в последния си брой в. "Уикенд".

Една от близките приятелки на тв водещата Гала надигна чашата с вино в столичен ресторант и моментално предизвика шушукания в околните маси. От кадрите, които Маджурова е публикувала във фейсбук обаче, не е ясно дали чаровната туркиня е изпила количеството алкохол в чашата си или само се е щракнала с него.

Най-верните фенове на репортерката заподозряха, че тя от суеверие прави точно обратното на това, което се очаква от една бременна жена.

"Сигурно от суеверие иска хората да мислят, че не е бременна, затова се прави, че пие", пишат те във виртуалното пространство.

Зейнеб все още не е потвърдила официално, че е очаква дете, въпреки че според изчисленията би трябвало да е вече в около шестия месец от бременността. б

Може би блондинката копира поведението  на синоптичката Никол Станкулова, която по време на цялата си бременност пускаше стари снимки, на които коремчето й не личи. А когато роди, телевизията пусна официално съобщение за радостното събитие, без да се правят никакви коментари по темата. 

Припомняме, че Зейнеб е годеница на милионерския син Стоян Балевски и отдавна напираше за сватба с него. Сега, когато го дари и с наследник, мечтата й със сигурност ще се сбъдне.