Булка поиска кеш от гостенка заради евтин подарък

Гостенката останала безмълвна и публикувала любопитната случка в социалните мрежи

Новини
21:54 - 29 Март 2019
2811
Булка поиска кеш от гостенка заради евтин подарък

Ядосана булка звънна на гостенка на сватбеното си тържество, за да поиска от нея повече пари. Причината била, че подаръкът на гостенката не бил достатъчно скъп, предаде „Мирър“.

Гостенката останала безмълвна и публикувала любопитната случка в социалните мрежи. Тя отишла на сватбата на своята приятелка с подарък от $200 в плик и дизайнерска свещ на стойност от $75. Булката обаче ѝ звъннала по телефона дни след това и изтъкнала, че това не е достатъчно, защото присъствието на дамата на сватбата (консумативи и други разходи) са стрували $500 на младоженците.

Поради тази причина булката поискала още пари в кеш, за да „изравнят“ сметката. „Помислих си, че това е сарказъм и тя се шегува, но всъщност беше сериозна“, разказва потърпевшата. Тя получи морална подкрепа в социалните мрежи. Много потребители заявиха, че са възмутени от действията на булката. Те изразиха недоумение, че на практика се иска „такса вход“ за сватбата и вместо събитието да се превърне в празник, се превръща в бизнес мероприятие. Въпросната случка се е разиграла в Австралия.