ЧЕХЛьО! Николета Лозанова сама си купила годежния пръстен за $35 000

Разбира се, моделката платила с кредитната карта на Ники Михайлов

Шоу
14:06 - 24 Април 2024
4763
ЧЕХЛьО! Николета Лозанова сама си купила годежния пръстен за $35 000

Вратарят на Левски Николай Михайлов е толкова безгласна буква във връзката си с Николета Лозанова, колкото е и на терена за любимия си отбор. Половинката му не просто взима всички решения у дома, но дори сама си е купила годежния пръстен, с който ритнитопковецът уж й предложи брак, твърдят злите езици около двойката.

Наскоро Ни Ло се похвали с дългоочакван годеж. След почти 20 години от първата им среща Ники Михайлов и Николета Лозанова най-после ще се врекат във вярност, което по принцип рядко практикуват.

Мис Плеймейт 2006 първа заговорила за брак. На практика тя сама предложила на вратаря, но все пак го представили така, сякаш той я е изненадал и трогнал.

Изненада обаче няма, тъй като годежният пръстен е от луксозната марка „Тифани“, която е любима на Лозанова и красавицата от Караджово я ползва от години. По този повод се за говори, че Николета взела кредитната карта на чехльото Ники и сама си купила пръстена, който е на стойност 35 000 долара.

Ето го баровското бижу

Отдавна се твърди, че Николай Михайлов няма думата за нищо у дома. Близки до двойката твърдят, че дори по време на секс Николета взимала всички решения за позите, интензивността и всичко останало, а след това се хвалила с това пред приятелки що за изпълнителен мъж има.

Дъщерята на Ники и Николета бе кръстена Борислава не защото бащата е казал тежката си дума, а защото Лозанова решила да последен път да опита да се сближи със свекъра си Борислав Михайлов. Планът й сработи, тъй като Боби явно се трогна от жеста с името и най-после прие връзката на сина си с Николета.

Припомняме, че Лозанова и Ники започнаха връзка за първи път през 2006 г., но след 5 години тя се омъжи за колегата му Валери Божинов, на когото роди момиченце, а той се залюби с певицата Алисия. Преди 8 години Ни Ло и Михайлов пак се събраха, а днес вече имат общо дете и готвят сватба.