Черен пръстен плаши в небето

Неизвестно е как подобни облаци се появяват над планетата

Мистика
23:20 - 29 Януари 2020
7863
Черен пръстен плаши в небето

Над втория по големина град в Пакистан – Лахор, в продължение почти на един час се движи облак с формата на черно неправилно колело. Местните жители масово го снимат и започват да го наричат „Облакът на злото”. Вярващите мюсюлмани го смятат за лоша поличба.

Черният пръстен в небето сякаш е пуснат от гигантска лула. Никой обаче не се наема да обясни явлението. Според интернет потребители подобни черни пръстени се появяват все по-често в небето над Земята. През 2018 г. такъв е сниман над Бразилия.

Въпреки усилията да се обясни произхода на мистериозните облаци с дима на гигантски предприятия, в нито един от случаите черните пръстени не са се появявали над промишлени райони – напротив, обикновено „летят” над предимно аграрни области. Някои се опитват да обяснят явлението с дима от фойерверки или някакъв вид експлозия в небето. Например, през 2014 г. в Англия се появява подобен пръстен, но той е придружен от звук. Други опити насочват обяснението към използване на климатично оръжие. Най-много са предположенията за извънземна намеса. В действителност никой не може точно да обясни природата на черната пръстенова аномалия. Черните пръстени се появяват сякаш от нищото и никой не чува експлозия преди или след тях.