Черно триъгълно НЛО и над Пакистан

Наблюдавано е над столицата и още един град

Мистика
09:24 - 20 Февруари 2023
5800
Черно триъгълно НЛО и над Пакистан

Жители на пакистанската столица Исламабад са наблюдавали мистериозен черен триъгълен обект в небето. Според местните НЛО е излъчвало черна светлина и не е имало остри ръбове.

Видеото показва как мистериозният обект виси неподвижно над столицата на Пакистан. В кадъра се появяват и няколко птици, като по този начин се показва ясната разлика между тях и далечното НЛО.

Очевидецът Арслан казва: „Не знам какво беше, но знам, че не беше птица. Всъщност видях птици наоколо, когато снимах това нещо. Аз самият съм човек, който се занимава с дронове, така че знам, че не беше комерсиален дрон. И няма смисъл нашите военни да пускат тайни дронове над шикозния район на Исламабад, където живеят повечето армейски и правителствени служители“, казва Арслан.

Известният уфолог Скот Уоринг коментира видеото в блога си. Уфологът установява още, че мистериозният обект е кръжал над столицата няколко часа, като е наблюдаван едновременно в два града. Според Уоринг НЛО много прилича на НЛО "черен триъгълник", наблюдавано миналата седмица над Солт Лейк Сити, Юта, САЩ.