ЧУДО! Разсекретиха досието на Путин от КГБ: "Надежден", "дисциплиниран", с "високи морално-волеви качества"

Русия
15:20 - 31 Октомври 2019
3999
ЧУДО! Разсекретиха досието на Путин от КГБ: "Надежден", "дисциплиниран", с "високи морално-волеви качества"

Уникални 6 параграфа от личното досие на руския президент Владимир Путин станаха за първи път публично достояние на изложба в Градската Галерия на Санкт Петербург. Експозицията е посветена на най-видните личности, родом от Града на Нева, от края на миналия и началото на настоящия век.

Разбира се, водещо място сред експонатите са снимки и ученически пособия на Владимир Владимирович. За мпърви път обаче публиката се докосва и до разсекретена част от трудовата му характеристика като млад лейтенант от всемогъщия Комитет за държавна сигурност.

В документа се казва, че по време на службата си Путин се показал като дисциплиниран, съвестен и изпълнителен служител с изключителни морално-волеви качества. Отбелязва се, че държавният глава е регистриран в комсомолската организация към дирекция от КГБ през 1975 г., тоест когато е на 23 години.

Факсимиле от прясно разсекретените документи

"Другарят Путин В.В. постоянно повишава своята идеологическа и политическа подготовка", подчертава документът. - "Работи и върху професионалното си развитие и остава обвързан с образователните процеси на КПСС сред населението. Също така в описанието разказва за неговите хобита. По-специално той се занимава със спорт - джудо и самбо.

Путин е щатен офицер от КГБ между 1975-а и 1991 г., когато се уволнява с чин полковник, за да започне стремителната си кариера в световната политика. Владимирович сам твърди, че шпионската школа му е дала голяма част от уменията, помогнали му да се издигне до управленския връх на Руската федерация.

Майор Владимирович като млад шпионин в Дрезен