ЦСКА отново не успя срещу Лудогорец

Двата тима извъртяха безлично и скучно 0:0 на "Армията"

Спорт
20:00 - 01 Декември 2019
1279
ЦСКА отново не успя срещу Лудогорец

ЦСКА и Лудогорец завършиха 0:0 в мач от 18-ия кръг на efbet Лига, което позволи на гостите да запазят своята преднина от 7 пред втория Левски. След четвъртото поредно нулево равенство между двата отбора червените продължават да са четвърти, на цели 11 точки от върха.

Двата тима изиграха посредствен двубой, в който бе създадено само едно от така наречените 100-процентови голови положения. То отиде в актива на орлите, но Жордан Икоко не уцели празната врата от четири метра.

Кристиан Малинов пак остана на пейката за сметка на Антов и Пинто. В тази на разградчани липсваха голяма част от основните им футболисти. В състава не попаднаха Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Сисиньо, Баджи и Григоре, а на техните места започнаха Икоко, Битон, Чибота, Моци, Дяков и Форстър.

Срещата започна с минута бурни аплодисменти в памет на легендарния български актьор Стефан Данаилов, а сектор "Г" издигна транспарант "Почивай в мир, Ламбо!"

Така Лудогорец постигна минималната цел три дни след тежкия мач в Лига Европа срещу ЦСКА (Москва), непозволявайки на червените да вземат трите точки от мача на "Армията" и запазвайки седемточковата си преднина пред преследвача Левски.