Цветанов предупреди: БСП готвят компроматна атака срещу ГЕРБ

Гласувайте за доказалите се с работа, а не за тези, които омаскаряват другите, зове ексминистърът

Политика
12:58 - 10 Април 2019
2193
Цветанов предупреди: БСП готвят компроматна атака срещу ГЕРБ

„Очаквам в предстоящите предизборни кампании кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, кметове и общински съветници да бъдат подложени на сериозни компроматна атака от БСП”, предупреди зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на срещата си със симпатизанти в Каспичан. Той призова да се гласува за постигналите реални резултати с работата си, а не за тези с компроматите.

Вторият в ГЕРБ заяви, че евроизборите са генерална репетиция за местния вот по-късно тази година. „Победа на вота ще ни даде нужното спокойствие при подготовката за местните избори и ще разклати сериозно нашите опоненти от БСП.”, добави той.

Цветанов изтъкна, че представителите на ГЕРБ в законодателната, изпълнителната и местната власт изпълняват своите ангажименти  към гражданите и могат спокойно да погледнат в очите своите избиратели.

„В обществото ни битува мнението, че евродепутатите единствено получават високи заплати, а в същото време не се усещат резултати от дейността им. Това категорично не е вярно. Точно евродепутатите на ГЕРБ показаха, че могат да защитават успешно националния интерес на България на европейски ниво“, каза Цветанов. Той даде  пример с Андрей Новаков, който успя да се пребори за рекордно висок европейски бюджет за България в периода 2021 – 2027 г.

Цветанов похвали и местната власт в Каспичан, която работи добре с правителството и затова средата на живот непрекъснато се модернизира. „Търсим решение на всеки поставен въпрос от кмета, защото е важно да повишим инвеститорски интерес към региона, който на свой ред е носител на развитието“, посочи Цветан Цветанов.