Цвети на Криско възмути майки

Нещо за четене
14:47 - 19 Юни 2020
7535
Цвети на Криско възмути майки

Половинката на рапъра Криско Цветелина Петрова възмути майки с клипче, което качи в социалната мрежа. Бившата стюардеса качи видео как пие кафе в столичен търговски център. От кадрите се вижда как любимата на Криско се забавлява в компанията на свои приятелки и се снима, но нехае за малката си дъщеря Амая, която се скъсва да плаче и рита в количката си, видя Lupa.bg.

Цвети се снима, бебето плаче...

Видеото породи възмущение в много родителки, който я упрекнаха, че я интересуват снимките и как изглежда, а не детето й. 

Малко преди това Цвети призна, че има филъри в устните и, че обработва снимките си. Бившата танцьорка разкри, че джуките й изглеждат сластно благодарение на филъри, но не призна за други интервенции, каквито според източници на Lupa.bg има. Красавицата е претърпяла сериозен тунинг след раждането на малката Амая. Младата майка има силикон, който е виден дори и за непросветените в тази област.

Красивата брюнетка призна, че обработва снимките, които качва в социалните мрежи и дори показа кои програми използва най-често.