Дарин Ангелов с първа победа в „Като две капки вода“

Нещо за четене
12:09 - 22 Март 2022
2785
Дарин Ангелов с първа победа в „Като две капки вода“

За шести пореден епизод зрителите на „Като две капки вода“, журито, менторите и участниците избраха различен победител за вечерта. Този понеделник първото място грабна актьорът Дарин Ангелов със страхотната имитация на фолк дивата Камелия.

„Браво, мен! Изпя песента, изтанцува я! Стана шоу! Много добре се справи“, сподели Фънки за изпълнението на хита „Луда по тебе“, а Юлиан Вергов допълни: „Браво за това изпълнение. В Камелия има една нахаканост и това е най-трудното нещо за имитация. Справи се страхотно.“

Снощи към журито се присъедини певецът Миро, който също беше участник в сезон 5 на шоуто, но за първи път имаше възможност да оцени изпълненията, заедно с  Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. „Скъпи, колеги, бяхте изумителни. Не знам какво направихте и се чувствам много несигурно, че трябва да ви оценявам. Наистина велики“, развълнуван бе Миро преди да даде оценките си на звездите.

Шоуто за преобразявания започна с победителката от миналия понеделник – Алисия. Певицата смени пола си и излезе на сцената като носителят на множество награди „Грами“, „Златен глобус“ и дори „Оскар“ – Принс. След нея Моню Монев имаше нелеката задача да се превъплъти в друга световна звезда – Бой Джордж, а с изпълнението си на „Hare Krishna” пренесе зрителите на Нова тв чак в Индия. Есил Дюран се превърна в австралийката Кайли Миноуг и впечатли освен с глас, и с танцувалните си умения.

Анелия показа емоцията и сценичното поведение на великата Тина Търнър. Малко преди това Краси Радков изправи публиката на крака, като се превъплъти по неповторим начин в нежната французойка Индила. „Браво, Краси. Изумен съм от това, което направи. При положение, че залата избухна в смях, докато излизаше, ти успя да надскочиш това и бъдеш толкова сериозен в образа си“, каза Юлиан Вергов за изпълнението.

Пред очите на самия Миро, Александър Сано изпълни неговата авторска балада „Печат от моята душа“. „Първо искам да прегърна Сано. Ти си човекът, който най-много ме изненадва в този сезон на предаването. Ти си просто блестящ“, каза Миро след изпълнението на актьора. Още един участник имаше възможност да имитира звезда, която беше в публиката на шоуто. Руслан Мъйнов излезе на сцената като фолк фурията Кати и усмихна публиката с изпълнението на хита от 90-те „Волна пеперуда“. „Много се забавлявах. Руслан не ме имитира за първи път и винаги е страхотен“ – сподели Кати.

Бутонът на късмета постави още двама участника пред предизвикателството на поп фолк ритмите - Дарин Ангелов изуми всички в образа на Камелия и „Луда по тебе“, а Мариана Попова запя с гласа на ромската перла и участник в два сезона на „Като две капки вода“ – Софи Маринова. „Софи може да бъде изпята само от певица с много голям диапазон, каквато си ти. Беше страхотна!“, коментира Миро. Крисия също влезе в образ на участник на шоуто – рапъра Тото с песента му „Чужди усмивки“.

Снощи бутонът на късмета постави участниците пред нови предизвикателства. Следващият понеделник Крисия ще бъде Константин, Алисия ще имитира Майкъл Джексън, Анелия ще влезе в ролята на Кейт Флинт, Мариана Попова ще обуе обувките на Наско от БТР, Есил Дюран ще влезе под кожата на Лили Иванова, Моню Монев ще излезе на сцената като Мадона, прожекторите ще осветят Руслан Мъйнов в образа на Руши Виденлиев, Дарин Ангелов ще трябва да е Димо от PIF, Краси Радков ще трябва да пее с гласа на King Africa, а Александър Сано ще блесне като Las Ketchup.