Даян Кийтън не е ходила на среща с мъж от 35 години

Актрисата имаше любовни афери с Джак Никълсън и Ал Пачино, но не мина под венчилото

Изповеди
19:25 - 12 Юли 2019
12862
Даян Кийтън не е ходила на среща с мъж от 35 години

Актрисата Даян Кийтън, която е имала връзки с мъже като Уди Алън, Уорън Бийти, Джак Никълсън и Ал Пачино, призна, че отдавна не й се ходи по срещи и предпочита приятелствата, съобщи Контактмюзик.

"Не съм ходила на среща сигурно от 35 години - каза спокойно актрисата пред сп. "Ин стайл" - Имам много приятели мъже. Въобще имам много приятели, но не ходя по срещи". Даян Кийтън не съжалява, че не се е омъжвала. Тя мисли, че идеята да има съпруг не е за нея.

"Мисля си за това. Вече съм на 73 години и мисля, че само аз от моето поколение винаги съм била необвързана през целия си живот - каза Даян Кийтън. - Не съм тъжна, защото мисля, че ми е липсвало нещо майчинско. Не мисля, че би било добра идея да се омъжа, а и наистина съм доволна, че не го направих. Сигурна съм, че и те са доволни от това".

Актрисата има две осиновени деца Декстър и Дюк, които са съответно на 24 и 19 години. 
Макар и да цени високо любовните връзки в живота си, Даян Кийтън мисли, че не е било разумно да се сближава с известни колеги.

"Когато бях млада, исках тези изключителни мъже да ме обичат. Мисля си, че не е трябвало да бъда толкова привлечена от таланта. Когато сте с еднаква професия, това не е толкова хубаво. Трябваше да потърся просто мил човек, семеен тип" - продължава тя с откровенията.