Деан Генов е убитият бодигард с Къро?

Общество
12:43 - 29 Май 2023
3065
Деан Генов е убитият бодигард с Къро?

Бодигардът на Красимир Каменов - Къро, който заедно с него беше убит в четвъртък сутринта в Кейптаун, е Деан Генов от Оряхово, съобщава BulNews. Малко хора в градчето са знаели, че Деан охранява Красимир Каменов в РЮА.

Липса

"В момента, в който видях, че са убили Къро, знаех, че Деан е мъртъв", каза приятел на загиналия, след като разбрал за разстрела от медиите. Деан не вдига телефона си и от четвъртък не отговаря на съобщения в социалните мрежи. Никой не се е свързвал с него след престрелката, казват и други негови приятели.

Семейство

Той е единственото дете в семейството. Родителите му все още нямат официална информация за станалото с детето им.

От справка в регистрите се вижда, че Деан Генов е бил част от управителния съвет на боксов клуб, чийто адрес съвпада с адреса на една от основните фирми на Красимир Каменов - Къро "СЛАТИНА-КЪРА". Председател на боксовия клуб е Валентин Давидов, който е сред най-приближените хора на Къро у нас и шеф на охраната му.

В профила на Деан във Фейсбук на снимката на корицата Деан е запечатан на фона на океана от едно много популярно за излети място в Кейптаун - върха Маунт Тейбъл, като снимката е от миналата година.