Дейзи Ридли налапа луди пари от "Междузвездни войни"

Хари Потър остава най-големият млад баровец

Актуални новини
17:07 - 17 Май 2020
7078
Дейзи Ридли налапа луди пари от "Междузвездни войни"

Родената в Лондон актриса Дейзи Ридли си проби път в топ 50 на класацията на "Сънди Таймс" за най-богати млади звезди. 28-годишната актриса - изиграла Рей в трилогията от продължението на "Междузвездни войни" - влезе в топ пет на най-богатите актьори на възраст под 30 години, заедно с колегата си от сагата Джон Бойега, който играе Фин .

И двамата са притежатели на 17 милиона британски лири, което ги превръща в петите по богатство актьори във Великобритания за хора на възраст под 30 години. Двамата са на 47-то място в света в списъка на младите богати личности.

Звездата от “Хари Потър“ Даниел Радклиф оглавява списъка със заможни актьори, като личното му състояние се оценява на стойност 94 милиона паунда.

30-годишната Ема Уотсън, която участва заедно с Даниел в сагата за момчето-магьосник, е на втора позиция в списъка с богатство на стойност 52 милиона паунда.

27-годишната Кара Делевайн - която съсредоточи усилията си върху актьорско майсторство, а не върху работата на модел - е трета в списъка, с приблизителна стойност на богатството 27 милиона паунда.

А Аарън Тейлър-Джонсън - 29-годишният актьор, който се появи във филмите "Шут в г..а" – е на четвърто място с 24 милиона паунда.

Междувременно Дейзи признава, че е "необичайно" да намериш щастието в толкова ранна възраст.

Холивудската звезда сподели: “Семейството ми е страхотно, приятелите ми са страхотни, толкова съм щастлива от това какъв е животът ми в момента, че е малко страшно. Бих искала през следващите пет години да преживея толкова радостни моменти, колкото през последните пет'.'