Денис Топал свали маската на Самурая в "Маскираният певец"

Актуални новини
23:15 - 20 Ноември 2021
27030
Денис Топал свали маската на Самурая в "Маскираният певец"

Десета маска падна в шоуто "Маскираният певец" в събота вечерта. За изненада на всички от журито в костюма на Самурая се криеше хитовият актьор и певец Владимир Михайлов. 

Безстрашният Самурай влезе в епична тройна битка срещу Носорога и Гъбарко.

Самураят първи щурмува сцената с песента Higher Power на Coldplay. Парчето е пилотен сингъл от деветия студиен албум на Крис Мартин и компания, а премиерата на видеото бе в Космоса чрез видеовръзка с френски астронавт, който разговаря от Международната космическа станция.

Заради големия диапазон на гласа на актьора предположенията бяха, че Славин, Стефан Илчев, Люси Дяковска, Катето Евро, Жана Бергендорф или Милица Гладнишка са зад маската на Самурая.

Когато Владимир Михайлов свали маската всички членове на журито се хванаха за главата, тъй като никой не улучи името му.

През последната година Владимир Михайлов е изключително популярен телевизионен герой. Той играе в ролята на бизнесмена Денис Топал в сериала "Братя". Затова и след като чаровникът свали маската на Самурая социалните мрежи се изпълниха с коментари, че Топал е Самурая.

С перфектния си вокал певецът успя да заблуди Азис, Марта Вачкова, Владо Пенев и Алекс Раева, че зад Самурая може да се крие жена.

Майсторското изпълнение на рокаджията предизвика хиляди лайкове в социалните мрежи и положителни коментари. "Страхотен изпълнител и актьор. Как да не му се възхищава човек", пишат фенове след като Владимир Михайлов свали маската на Самурая.

"Изключително приятна изненада! Успя да заблуди всички! Много добри изпълнения имаше Самураят! Поздравления за Владо Михайлов! Всички сме във ступор. Направо ни разби. Трябваше да пее още. Жалко, че отпадна. Жесток! Когато го гледаш всеки делничен ден и в събота, само дето в събота малко не усетиш, че е той евала. Браво, страхотен! Беше ми от фаворитите за победа, жалко, че отпадна!", пишат във фейсбук феновете на "Маскираният певец" и на актьор.