Депутатка от ГЕРБ изгря в турско синя рокля и циклама в косите

Мода
19:40 - 12 Май 2022
8948
Депутатка от ГЕРБ изгря в турско синя рокля и циклама в косите

Едно от остриетата на ГЕРБ – зам.-шефката на Правната комисия Анна Александрова напоследък конкурира ексминистърката на туризма Николина Ангелкова. Доста консервативна в облеклото си в първите си години като депутат, сега топ герберката направо шокира с фрапиращи тоалети в супер интензивни тонове.

С тоалета си за днешното заседание на парламента, Александрова за добро или за лошо, прикова погледите със силно впита рокля в турскосиньо с подчертана талия, подходяща за момиче на около 20-ина години.

50-годишната юристка от Лом за съжаление явно си пада по ярката визия и не се съобразява със силуета си. С яркия цвят, Александрова привличаше погледите отдалеч, но пък получи неискрени комплименти от колежките си.

Като капак на твърде натрапчивата дрешка, юристката смело беше добавила късо бяло младежко сако и наниз перли.

Прическата на депутатката също е барната в ексцентрични нюанси – подстригана много късо и филирана по последна мода, косата й грее в морковено и убита циклама.

В крайна сметка, явно и народните избранички имат нужда да се освежат с по-цветни и модни дрешки, но лесно прекрачват границата на класическите изисквания, макар и не по протокол.

Снимка: Агнес Методиева