Добри Митов до Пената и Люпко : Решаваме всичко в ЦСКА заедно

Лудогорец не е непобедим, имаме предимство с публиката, казва треньорът на "червените"

У нас
13:48 - 10 Май 2019
2454
Добри Митов до Пената и Люпко: Решаваме всичко в ЦСКА заедно

Треньорът на ЦСКА Добри Митов говори пресконференцията преди дербито за титлата срещу Лудогорец заедно със своите консултати Димитър Пенев и Люпко Петрович. На наболелия напоследък въпрос - кой от тримата реди състава за мачовете – Митов заяви, че всички заедно взимат решенията. Доста по-неопитният от Пената и Люпко треньор вярва в победата над разградчани, която може да им помогне да спечелят титлата в Първа лига. По думите му Лудогорец не е непобедим, а публиката на „Армията” ще е голямо предимство.

"Предстои изключителна важна среща с Лудогорец. Ако го спечелим този мач, ще имаме психологическо предимство пред конкурента до края на първенството, което се надявам да ни донесе титлата. Говорихме с футболистите, наясно с важността и това, което трябва да направят на терена. Решенията ги взимаме заедно – коментираме и преценяваме кое ще е най-доброто за отбора, за да спечелим тази среща", коментира Митов.

"Тиаго е важен за нашия състав, жалко, че получи този картон, който му донесе наказание. Но пък имаме достойни негови заместници, които мисля, че ще се справят. Сега имаме тренировка, отиваме да работим… правим всичко възможно Бодуров да е готов", обясни Митов за кадровите проблеми в отбора.

"Колкото до предимствата, ние сме домакини и трябва да спечелим. Знаем срещу кого се изправяме, но Лудогорец не е непобедим, нали така? Има една поговорка – у дома и стените помагат. Вярваме в момчетата и вярната ни публика, която ще дойде да ни подкрепи, и трябва да се възползваме от това. Не искам да коментирам Лудогорец, имат си треньор, ръководители, които да ги обсъждат. Мисля, че съдиите ще се справят", каза още треньорът на "червените".

Снимка: Lap.bg