ДРАМА: Ангел пял за последно в Крумовград

Личности
10:29 - 27 Септември 2021
8107
ДРАМА: Ангел пял за последно в Крумовград

Починалият от COVID-19 фолкпевец Ангел за последно е пял в Кърджали и Крумовград. Това разкриха за 24rodopi.com фенове, които са го гледали в кърджалийска дискотека на 3 септември. На следващата вечер е било последното му участие в Крумовград.

Популярният поп-фолк певец Ангел починал в събота вечерта в София, съобщават негови близки. Семейството и приятелите на изпълнителя недоумяват как се е стигнало до фаталния край, след като е бил почти оздравял от двустранна пневмония.

По думите им Ангел, който е баща на малко дете, се е разболял преди около две седмици и е постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура.

Изпълнителят е имал изградени спортни навици като например да кара колело десетки километри. Той се възстановил бързо и имал намерение да си тръгне от болницата.

"Той вече не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се влошава и трябва да го преместят в болница с по-добър кислород", споделя близка на певеца.

В крайна сметка Ангел бил настанен в ИСУЛ, където се чувствал добре. Той говорил с близките си вчера и звучал много добре. Докато в събота от лечебното заведение не съобщили кошмарната вест, че певецът е починал, защото дишането му спряло вследствие на инфекция от коронавируса.

Семейството и приятелите на Ангел са шокирани от внезапния му край и настояват всички подробности около мистериозната смърт на 35-годишния изпълнител да бъдат проучени.

Преди 23 дни в клип, разпространен в социалните мрежи, той заявява, че въпреки многото си участие в дискотеки и заведение е жив и здрав, „нито не се заразил, нито нищо“.

Казва още, че неговият колега Борис Дали му е споделил същия ден, че се е заразил с COVID едва след затварянето на дискотеките като противоепидемична мярка. Обяснил, че имунитетът му е спаднал по време на изолация , а не когато е бил контактен с вируса.