Editors ще свирят в София на 29 август

Концертът на британската банда става част от серията концерти Sofia Solid на Столичния колодрум

Топ
16:49 - 24 Юни 2024
1758
Editors ще свирят в София на 29 август

България най-после има потвърдена дата за отложения миналата година концерт на Editors – една от най-добрите съвременни европейски групи на живо! Лайвът на британците, който трябваше да се проведе миналото лято в Бургас, но се отмени по непредвидени логистични предизвикателства, ще се състои на 29 август в София на впечатляващата нова сцена на Арена София, Столичен Колодрум, като част от серията концерти на Fest Team Sofia Solid, където тази година вече видяхме силни концерт на Corey Taylor, Megadeth и The Smile.

Билетите, закупени за събитието миналата година са напълно валидни, а билетите за новата дата – влизат в продажба утре на https://ticketstation.bg.

В продължение на две десетилетия Editors проправят своя славен път към върховете на британския рок звук, като през това време не спират да печелят най-високите отличия, които може да постигне една банда от Острова – платинени и златни плочи, хитови сингли, номинации за Mercury и Brit награди, разпродадени турнета и репутация на една от най-добрите групи на живо.

За международния им успех са отговорни не само емблематичният баритонов глас и завладяващото сценично присъствие на Tom Smith и способността им да пишат класни рифове и абсолютни рок химни, но и смелостта им постоянно да експериментират.

Editors никога не са били група, която прави това, което се очаква от нея. Това доказват и с песните от последния им, седми албум, нестандартни и вълнуващи, пълнокръвни електро-индустриален рок.

Съвсем скоро, очаквайте потвърждение и за съдбата на подгряващите групи на лайва от миналата година - Temples, Shame и Ali.

Закупилите билети за Burgas Summer Live oт 13.08.2023 ще имат възможност да избират дали да използват билета си за новообявената дата за концерт на Editors на 29.08. без презаверка или да получат възстановяване на сумата.

Утре, 25 юни, стартира продажбата на новата дата с цени на билетите от 66 до 99 лв. и  VIP билети за 120 лв. в мрежата на ticketstation.bg.