Едмънтън удари Детройт

Ник Сузуки и Брендън Галахър записаха по гол и асистенция при успеха на Монреал срещу Филаделфия

Спорт
11:34 - 28 Октомври 2024
501
Едмънтън удари Детройт

На своя 29-и рожден ден Леон Драйзайтъл вкара втория си гол в мача 18 секунди след началото на продължението при победата на Едмънтън срещу Детройт с 3:2 в среща от редовния сезон на НХЛ.

Еван Бушар също се разписа, а Калвин Пикард отрази 25 удара, за да помогне на Ойлърс да спечелят за втори пореден път. Конър МакДейвид и защитникът Матиас Екхолм направиха по две асистенции.

Андрю Коп записа гол и асистенция, Джей Ти Комфър също отбеляза за Ред Уингс, а Патрик Кейн направи две асистенции.

Ойлърс победиха Ред Уингс за пети път в последните шест мача.

Щефан Нойсен се отличи с два гола през втория период, Джейкъб Маркстрьом направи 24 спасявания, а Ню Джърси наддяла над Анахайм с 6:2.

Джак Хюз, Пол Котър, Нико Хишиър и Ерик Хаула също отбелязаха за "дяволите", които вкараха четири попадения през втората част.

Ник Сузуки и Брендън Галахър записаха по гол и асистенция при успеха на Монреал срещу Филаделфия с 4:3. Коул Кофийлд и Джейк Еванс също бяха точни в мача.

Алексей Колосов направи 20 спасявания в дебюта си в НХЛ за тима Филаделфия, който загуби за седми път в последния осем мача. Травис Санхайм отбеляза два гола за отбора.

Логан О'Конър и Рос Колтън бяха точки в третата част за победата на Колорадо над Отава с 5:3, която е пета поредна за тима.