Eксперт: НЛО е привлечено от ядрените оръжия

Има връзка между наблюденията на извънземни и въоръжаването, твърди Ник Поуп

Мистика
09:41 - 26 Януари 2023
4757
Eксперт: НЛО е привлечено от ядрените оръжия

Ник Поуп е работил три години в Министерството на отбраната на Съединените щати, изучавайки доклади за наблюдения на НЛО. Сега той твърди, че има определена връзка между наблюденията на извънземни и използването на ядрени оръжия, пише Daily Star. Много от близките контакти на американските военни се провеждат в близост до ядрени бази, полигони или атомни самолетоносачи и подводници.

Ник Поуп 21 години е служител на британското Министерство на отбраната. От 1991 до 1994 г. е ръководител на проекта за изследване на НЛО на Министерството на отбраната на САЩ. Твърди, че по време на престоя си в Министерството на отбраната се е натъкнал на няколко достоверни случая на НЛО.

Един от най-разследваните инциденти е катастрофата на НЛО във военния полигон Уайт Сандс в Ню Мексико през 1945 г., където Съединените щати тестват първата в света атомна бомба месец по-рано. Свидетели, включително пилот на бомбардировач B-52, пътен полицай и американски морски пехотинец, твърдят, че са видели останките от голям яйцевиден обект, „управляван от слаби същества с височина 4 фута (122 сантиметра) с големи изпъкнали очи“, които приличат на богомолки.

Ник Поуп заявява по американската телевизия, че изглежда има някаква връзка между използването на ядрени оръжия и наблюденията на НЛО. „Изглежда, че е така“, казва Поуп и допълва: „Миналата седмица получихме последния доклад от Службата на директора на националното разузнаване, подчертаващ факта, че в момента има няколкостотин повече военни наблюдения, отколкото преди“.

Правителството на САЩ вижда "огромен скок" в докладите за НЛО и служителите не разбират защо. Те говорят за необичайни летателни характеристики и експлоатационни параметри на обекти. „Трябва да стигнем до дъното на тази връзка между НЛО и ядрените оръжия“, казва Поуп.

От своя страна американският конгресмен Тим Бърчет заявява, че властите са прикривали съществуването на извънземни от векове. Бърчет води кампания за разсекретяване на всички правителствени файлове на САЩ относно доклади за наблюдение, тъй като е убеден, че Америка е готова „за истината“.

„Вярвах в тези феномени дълго време“, казва Бърчет в интервю за американското телевизионно токшоу News Nation. “Аз съм християнин. Аз чета Библията. Първата глава на книгата Езекиил е доста ясна относно наблюденията на НЛО“, изтъква конгресменът.

Миналата година в интервю за вестник The Sun Ник Поуп обявява, че правителството на САЩ подготвя света да разкрие информация за извънземни. Поуп обяснява, че контактът на човечеството с извънземна цивилизация би бил „най-удивителният, разчупващ парадигмата момент в човешката история“. В същото време той казва, че първият публичен контакт с извънземни ще предизвика страх и паника, което ще принуди народите по света да се обединят. Поуп смята, че „точно както светът реагира на пандемията от коронавирус в началото, първият контакт може да доведе до глобален хаос“.