Емили Ратайковски се снима с космати мишници

Фотографията погнуси феновете на манекенката

Топ
14:31 - 09 Август 2019
8206
Емили Ратайковски се снима с космати мишници

Авторитетното модно списание Harper's Bazaar анонсира на страницата си в инстаграм есе, автор на което е популярната американска моделка Емили Ратайковски. Промото на статията е съпроводено с гнусна снимка на манекенката по космати мишници.

Феновете на красавицата са свикнали да виждат нейни снимки по бельо или бански, на които Емил изглежда безупречно. Заради есето, обаче, посветено на важността жените да имат правото да избират без значение от външното влияние, което им е налагано, включително как ще се обличат, какво ще публикуват онлайн и дори дали да се епилират, визията й притърпя тотална промяна.

За да подкрепи думите си, моделката се снима в сексапилно бельо, но с неизбръснати подмишници. Много в коментарите си под снимката оценят смелостта ѝ. Снимката е харесана от над 1,8 млн. човека.

Емили в обичайния си вид

Но се намират и други, които не са доволни от това представяне и дори обвиняват Ратайковски в лицемерие: "Значи - за да бъдеш супер жена, трябва да си имаш "гора" в подмишниците ли?! Отвратително!" "Ето това вече е лицемерие. На каква се прави? Неизбръснати подмишници, иначе прическа, грим, глупости!"