Емилия заченала след посещение в чудотворен манастир

Нещо за четене
13:17 - 17 Септември 2021
4233
Емилия заченала след посещение в чудотворен манастир

Емилия е на път да сбъдне мечтата си, с любимия си Жорж Башур да имат бебе. В момента двамата усърдно пазят новината в тайна, но близките им и някои от колежките разузнали каква е причината Емилия да липсва вече втори месец от клубните изяви. Първоначално всички считаха, че изпълнителката е болна от Ковид, после се твърдеше, че е имала хранително натравяне, но истината се оказа далеч по-любопитна и желана.


Това, за което отдавна копнеят двамата, се случва и те се надяват да опазят съкровеното си щастие, за да се радват на общо бебе през 2022 г. Според мълвата преди 3 години, когато при катастрофа почина сина на Башур – Фери, Емилия всъщност е била в начална бременност, но е загубила плода след удара и огромния стрес, пише show.bg.

Дали това е вярно, пайнерката никога не е отваряла уста по темата и явно предпочита този болезнен въпрос да си остане загадка. Междувременно всяко лято тя посещавала манастира „Света Богородица – Успение–Златна ябълка” край Асеновград, и ето, че заченала. За него я посъветвала колежката й Весела, която й споделила, че Бог я дарил с дете след 15 години опити със съпруга й.