Енджи Касабие даде 30 000 лева за частен самолет

През ключалката
11:47 - 26 Май 2020
2774
Енджи Касабие даде 30 000 лева за частен самолет

Енджи Касабие e платила 30 000 лева на частен авиопревозвач, за да прибере от Ливан съпруга й Рабих ел Зейн , който последните 2 месеца бе блокиран в родината си заради коронавируса, научи Lupa.bg. Проверка на сайта ни показа, че красавицата е дала 15 000 в евро за да прибере любимия си от Бейрут.

Известната диетоложка, която роди син на 14 януари, трябваше да се справя сама по време на извънредното положение. Наред с грижите по невръстния Райън, Енджи не изостави и бизнеса си и дори и по време на изолацията продължи да изготвя режими за отслабване.

В първите дни на извънредното положение, когато все още не бяха спрени всички полети, се наложило мъжът й Рабих ел Зейн да лети за Ливан, тъй като имал подписан договор за снимки на сериал. Междувременно обаче правителството на родината му затворило границите и летищата, и “Мистър Ливан” останал в клопка, без жена си и сина им.

Касабие едва изчакала падането на извънредното положение в България и отварянето на въздушното пространство над Ливан, и се втурнала да организира завръщането на Рабих в столицата.