Еротично минало: Шефка на ГЕРБ прави стриптийз пред Слави (хит видео)

Новини
19:12 - 19 Май 2022
10165
Еротично минало: Шефка на ГЕРБ прави стриптийз пред Слави (хит видео)

Зам.-шефката на младежката организация на ГЕРБ Алина Милушева остава само по бельо в съблазнителен еротичен танц, изигран на живо пред Слави Трифонов и зрителите на Би Ти Ви през далечната 2006 г., установи Lupa.bg. Преди 16 години, когато е била още ученичка, настоящата политичка участва в конкурса "Танцувай с мен", организиран от хитовото по това време предаване "Шоуто на Слави". Изявата й се наблюдава от 1,3 милиона зрители, които виждат днешната млада политическа амбиция на ГЕРБ да сваля дрехите сластно-сластно, оставяйки само по бял сутиен и бели бикини!

Алина като политически активист

Красавицата решава да се изяви като стриптийзьорка на фона на популярна песен на Джордж Майкъл. 18-годишната тогава палавница обявява, че тази година ще е абитуриентка и не се притеснява да премери сили в конкурса. Тя участва в кастинга на Дългия „Танцувай с мен”, където наградата бе червено ферари. В крайна сметка колата бе спечелена от Метин Енимехмедов, чийто брат години по-късно направи опит да убие почетния председател на ДПС Ахмед Доган по време на конгрес на партията в НДК.

Впечатлен от уменията на Алина Милушева да се съблича, Слави Трифонов направо губи ума и дума. Журито й вдига 30 точки, но те не се оказват достатъчни, за да може абитуриентката-стриптийзьорка да продължи напред и да стигне до финала.

Бойко Борисов с младежката организация на ГЕРБ. Алина Милушева е в първите редици като председател (хубавото момиче вляво със синята папка)

Оказва се, че лидерката на Младежи ГЕРБ не е никак случайна – майка ѝ е лидерът на транспортните синдикати и общинарка от ГЕРБ Екатерина Йорданова. Тя я се прочу с организирането на безпрецедентната блокада на столичния градски транспорт в сряда на фона на опасения, че поради петролната криза автобуси, тролейбуси, метро и трамваи може да спрат.

Майката на Алина Милушева - Екатерина Йорданова, е лидер на транспортните синдикати и общинарка от ГЕРБ

Според източник на Lupa.bg, именно мама Катя успява да пробута дъщеря си в партията и да я убеди, че е по-доходоносно да се занимава с политика, отколкото с еротични танци. Въпреки че, както добавят някои нейни съпартийци, тя продължавала да изпълнява изкусни танци, само че не пред толкова широка аудитория, а в по-интимни сепарета пред влиятелни политически мераклии.

Вижте еротичния танц на Алина Милушева пред Слави Трифонов от 2006 г.: