Ето ги гамените, снимали голо момче в Пловдив

Крими
19:15 - 22 Май 2020
38538
Ето ги гамените, снимали голо момче в Пловдив

20-годишният Християн Кочев, наборът му Пламен Тингаров и Кристиан Панайотов са гамените, които отвлякоха и се гавреха с 16-годишно момче в Пловдив, предава TrafficNews. Те бяха арестувани снощи, след като жертвата им била открита в двора на училище близо до бул. "Пещерско шосе".

Християн Кочев

Припомняме, че те го качили насила в автомобила на единия и го отвели в района на Гребната база. Там единият го заплашил с нож и го принудил да се съблече гол. След това му нарязали дрехите на парчета и ги хвърлили.

Пламен Тингаров

Следващата серия от гаврата била да направят фотосесия  на голото момче. Заплашили го, че ако не им плаща по 1000 лева всеки месец, ще пуснат снимките му във фейсбук и инстаграм. Освен това похитителите го ритали в слабините, а след това го накарали да пълзи в краката им и да чисти обувките им.

Кристиан Панайотов

Момчетата са бивши възпитаници на спортното училище „Васил Левски” в Пловдив. Тренирали борба. Кочев  е с криминална проява за шофиране след употреба на наркотици през пролетта на миналата година. Останалите момчета за пръв път се сблъскват с органите на реда.