Ето го бебето на Деси Цонева

Репортерката на Гала не се притеснва, че Бианка-Димана ще бъде урочасана, и показа лицето й

Нещо за четене
13:35 - 18 Октомври 2019
11651
Ето го бебето на Деси Цонева

Деси Цонева, която вчера роди момиченце, вече показа лицето му, забеляза Lupa.bg. Майката публикува в социалните мрежи снимка на новороденото тази сутрин. „Моето бебе“, гласи текстът към кадъра.

Това действие озадачи последователите на чаровната брюнетка, тъй като повечето родни знаменитости дълго пазят наследниците си, като закриват лицата им с емотикони. Причината е страх от урочасване. Деси явно не се притеснява особено от това.

Припомняме, че Цонева посрещна на бял свят второто си дете в Майчин дом. За появата на новия член в семейството съобщи щастливата баба Мариана Цонева. "Много хубаво, оформено бебенце е. Роди се висока 49 см и с тегло близо 3 кг. И голямото дете на Деси - Янчо, видя сестричката си. Много се радва. Двамата имат много прилики заради чертите на Деси.", написа в социалните мрежи тя.

Момиченцето носи името Бианка-Димана. Оказа се, че като малка Деси Цонева много си е мечтала да се казва Бианка и дори молела родителите си да я преименуват. Втората част от името на бебето - Димана, е вдъхновено от покойния баща на репортерката на Гала - Димитър Цонев. "Бях се зарекла като стана майка пак, първата буквичка на бебето да е на тати", споделя Деси.

Деси Цонева дни преди да роди