Ето какво ще гледаме на мястото на Слави Трифонов

През ключалката
13:14 - 11 Септември 2019
11119
Ето какво ще гледаме на мястото на Слави Трифонов

На място на Слави Трифонов ще гледаме риалити сериала – „Истински истории“. Той ще направи своя телевизионен дебют този четвъртък, 12 септември, от 22.30 часа. Началото на един изключително драматичен сезон ще даде една история от практиката на Ани Владимирова и адвокат Райна Аврамова.

Първият епизод на риалити сериала, който вече е с нов 30-минутен формат, разкрива историята на едно разбито семейство, в което бащата е обвинен в ужасно престъпление, а детето се превръща в жертва на синдром на родителско отчуждаване.

Главният герой – Цветан, се влюбва в красивата Венелина без да предполага, че това ще бъде най-голямата му грешка. Двамата създават семейство и имат син – Явор. В началото всичко върви идеално, но често влошаващото се здравословното състояние на детето поражда редица скандали от страна на Венелина. Цветан решава, че разводът е най-доброто решение, за да живее синът им спокойно.

Няколко месеца след раздялата Венелина разбира за новата приятелка на Цветан. Тя изпада в дълбока депресия, озлобява се и започва да прави опити да прекъсне връзката на бащата с детето. Стига до там, че обвинява вече бившият си съпруг в блудство с детето. Всичко това нанася тежки поражения върху малкото момче. Силата на бащината любов обаче подтиква Цветан да се бори за сина си, затова се среща с адвокат Райна Аврамова и двамата започват една нелека битка в името на здравето и доброто бъдеще на едно невръстно дете.