Фейсбук пита: За какво се моли Доган?

Сокола прилича на Кийт Флинт от "Продиджи", констатираха в социалните мрежи

Актуални новини
15:10 - 30 Септември 2024
4574
Фейсбук пита: За какво се моли Доган?

Човек с тънко чувство за хумор явно е авторът на новото лого на Доган. Разперените крилe на графиката очевидно целят да наподобят двете маслинови клонки на класическата ДПС-емблема, но крайният резултат отприщи бурни коментари в социалните мрежи.

Разпереният сокол скитник на фона на благия, молещ се като будистки монах Доган провокира десетки подигравателни подмятания във фейсбук.

„За какво се моли Доган – за гласове? Или избирателите да му простят?”, чудят се онлайн потребителите. Колкото до алюзията със сокола скитник, тя е ясна – от два сарая почетният председател падна на земята и остана бездомен скиталец по села и паланки.

„Сокола прилича на ония от Продиджи... на Кийт Флинт!”, констатират със смях в групата „Колажи и карикатури”. 

„Господи вземи си ДПСета, Израждане, и има такива неандерталци от България…или просто гласувайте масово, за да има шанс нормална България да бъде цивилизована и успяваща държава…”, възкликва пък почни отчаяно Val Georgiev.

„Света вода ненапита. Един от помощник-архитектите на Възродителния процес. 35 години върти България на малкия си пръст. Няма вина. Виновните са тези, които му разрешаваха. А те са много, включително и Негово Величество”, възмущава се и Емилия Кузманова.

"Много яко се гаври Шиши с тази матрьошка Доган. Намачка го като стар вестник и си избърса гъза с него, точно както заслужава! Искрено се надявам след изборите да стане и траен клиент на прокуратурата!", краен е в коментара си Недельо Мрънков. 

Официалното лого на Алианс за права и свободи