Фенове скочиха срещу дъщерята н а Гала

Нещо за четене
14:50 - 01 Юли 2020
13655
Фенове скочиха срещу дъщерята на Гала

Дъщерята на Гала бе нападната от свои последователи в инстаграм, които я предупредиха да внимава какво рекламира. Много почитатели на Мари Константин не харесват постоянните й реклами на всевъзможни неща и прехвалени постове. Истинска буря от негативни коментари се разрази под един рекламен пост на младото момиче, видя Lupa.bg.

"Мари, много си красива и принципно роклята ти отива. Ще си позволя обаче да направя тук един коментар, защото е важно да сме човечни (особено в тези времена) и става въпрос и за родината ни. Апелирам към т.н. инфлуенсъри да проверяват за какви фирми рекламират (не визирам теб) и силно се надявам, че наистина стоят зад фирмените ценности, които индиректно рекламират. H&M са известни с евтиното и като цяло некачествено производство и с това, че печелят на гърба на много жени в третия свят и в България!, които работят в много лоши условия и почти без пари. Има разследвания по въпроса, а и аз лично съм влизала в някои от цеховете в България, които шият за тях. Освен това H&M имаше доста некоректна политика в Европа по време на пандемията. За много хора политиката им сигурно не е важна, но аз мисля, че трябва да обръщаме не само какво ни продават фирмите като стоки, но и зад какво стоят и не купувам отдавна нищо от тях. Успех!", написа млада жена под хвалебствията на Мари от роклята на същата марка. 

"А интересно ...у вас ли табела Еxit за авариен изход има?", през смях коментира потребителка с има цвете123, като така иска да покажа, че дъщерята на Гала лъже, че фотосите са направени в дома й.