Фики се допитва до феновете

Нещо за четене
17:52 - 21 Юли 2021
795
Фики се допитва до феновете

Семейството на Фики е в трепетно очакване на втора рожба. Съпругата на певеца вече е в напреднала бременност и скоро ще го дари с момиченце. В разгара на лятото изпълнителят загатна за нов музикален проект с пост в социалната мрежа:

„Постоянно ме питате за нова песен. Хайде да видя колко я искате! Всеки лайк на тази снимка е едно „Да!“, написа той под кадър от новото видео, който публикува в инстаграм и фейсбук.

И близо 10-е хиляди харесвания общо в двете платформи обръщат намеренията му за изчакване. Така песента с провокативното заглавие „Къде съм аз, къде си ти“ се появи вчера в ефира на телевизия „Планета“.

„Баща ми и Криско извадиха супер хитовия си дует „Грешница“ на моя рожден ден и мислех да върна жеста, като пусна моето предложение за лятото на рождения ден на татко – 2 август. Но като публикувах снимката от клипа и заваляха хиляди коментари и съобщения „Пускай!“, „Пускай!“, „Нямаме търпение!“, не се сдържах“, коментира любимецът на България, който получи това прозвище през последните два сезона на шоуто „Като две капки вода“. 

„Къде съм аз, къде си ти“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Мариета Ангелова. Клипът, в който певецът покава, че е в страхотна физическа форма, е дело на Людмил Иларионов-Люси.

А благодарността на феновете не закъсня и се изрази най-вече във високата оценка за проекта: „Както се казва в песента: „Всичко ми е  топ”, наистина песента е топ!!! Голям си!“, „Еха, най- после нещо свежо! Браво Фики!“, „Поздравявам те, Фики. Тази песен определено ще е една от най - хитовите това лято!“, са малка част от положителните отзиви на меломаните.