Фики спира с чалгата

Изповеди
11:05 - 28 Септември 2020
3742
Фики спира с чалгата

Фики призна, че вече няма да пее чалга, а планира да смени стила. Изпълнителният на "Издислав" е решил да се отдалечи от кючеците.

„Започвам да правя доста различна музика, която ще бъде изненада за всички. Стилът, в който ще бъдат следващите ми песни, ще е доста неочакван“ – обяви изненадващо синът на Тони Стораро.

Фики засега само загатва какво ще бъде новото му поприще в музикалния шоубизнес. Големият син на Тони Стораро признава, че идеята за новите търсения се е родила по време на участието му в осмия сезон на „Като две капки вода“. Припомняме, че през пролетта той смая всички с виртуозни имитации и изпълнения.

В шоуто той влезе в образа на звезди като Васил Найденов, Дженифър Лопес, Лайнъл Ричи и дори оперния изпълнител Лучано Павароти. Дори Фънки призна гласовите способности на фолк певеца.

След като стана безспорният победител в „Капките“, от журито посъветваха изпълнителят на „Пайнер“ да се пробва в различен стил музика. Явно той се вслушал в думите на продуцента Маги Халваджиян и Хилда Казасян и вероятно скоро ще изненада меломаните с по-различен стил.

Действително участието ми в предаването „Като две капки вода“ ми повлия. Там ме мотивираха да правя и други неща, да опитам и с друга музика“, разказва той, но подчертава, че това не е нещо чуждо за него.

„От малък винаги съм пял и друг стил музика освен попфолка. Все пак съм завършил специалност „Поп и джаз пеене“ в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ Вътре във вените ми е поп и соу музиката, която слушам непрестанно, докато пътувам с колата“ – разкрива Фики.