Филип Киркоров вдигна детско парти за 1 млн. рубли за ЧРД на щерка си

Алла-Виктория получи от баща си подарък обеци от последната колекция на “Луи Вюитон”

Шоу
08:16 - 13 Декември 2022
3642
Филип Киркоров вдигна детско парти за 1 млн. рубли за ЧРД на щерка си

Филип Киркоров може да е скандален путинист, но по отношение на децата си е баща за пример. Той отглежда дъщеря Алла-Виктория и син Мартин, които са родени от сурогатна майка. На 1 декември щерката навърши 11 години и това бе отпразнувано подобаващо.

Алла-Виктория получи от баща си подарък обеци от последната колекция на “Луи Вюитон” на стойност 52 хил. рубли, което е около 820 евро, а от брат си - козметика. Обеците са от специална колекция и се състоят от три бижута, резултат от сътрудничество между "Луи Вюитон" и японския дизайнер "Ниго". Две от тях са изработени под формата на ключовите герои от капсулната колекция - пате и тигър, и още една обеца е във формата на сърце.

Това беше само част от изненадата за празника на момиченцето. Миналата година тържеството бе издържано в стил “Дисни”, по-точно посветено на любимия персонаж на рожденичката - злата Круела, а тази година салонът в извънградската къща на певеца бе украсен като зимна приказка с много гирлянди, свещи, кристали и сребро.

В медиите веднага се породи въпросът колко би струвало подобно парти, като изключим стойността на подаръците. Според експерти, занимаващи се с организиране на подобни събития, медийните личности в Русия харчат около 1 млн. рубли (15 750 евро). Може и повече, но в никакъв случай по-малко, защото пищното празненство е въпрос на престиж. В случая не се знае стойността на храната и напитките, но като се има предвид, че са били ангажирани прочут шеф-готвач и сладкар и тортата е била във вид на леден замък, едва ли Киркоров е икономисвал.

Самата декорация експерти оценяват на повече от 400 хил. рубли (6300 евро), което никак не е малко за 11-годишно дете. Колкото до порцеланите, кристалните чаши и сребърните прибори, те най-вероятно принадлежат на Киркоров, а не са предоставени от организаторите.