Фолк икона повежда новия сезон на "Капките", вижте ясните участници

Шоу
15:03 - 30 Януари 2022
10601
Фолк икона повежда новия сезон на "Капките", вижте ясните участници

Преди дни стана ясно, че ще има десети сезон на шоуто "Като две капки вода", който ще тръгне съвсем скоро по Нова телевизия. Все още подробностите около новите епизоди се пазят в тайна. Първата реклама на шоуто обаче разкри, че сред участниците е фолк ветеранката Есил Дюран.

Освен това този път ентусиастите, които ще застанат под светлината на прожекторите в обувките на световноизвестни звезди, ще са девет на брой.

Припомняме, че другите обявени участници са актьорите Руслан Мъйнов и Моню Монев, прочул се като доц. Мазов от медицинската сага „Откраднат живот“. Любимецът на зрителите Димитър Рачков пък се завръща като водещ в шоуто за имитации. Той ще партнира на Герасим Георгиев - Геро в юбилейния сезон на предаването. Затова „Забраненото шоу на Рачков“ остава на пауза до есента.

"Този сезон решихме да има повече актьорско присъствие. През последните сезони наблегнахме на доста певци. Мисля, че е време да върнем „Капките“ там от където то започна. В началото бяха повече имитации и актьори. Очаквам от актьорите истински превъплъщения и добри имитации. Те не могат да се мерят с певците по пеене, но не трябва да забравяме, че "Капките" е шоу за имитации. Очаквам много да се забавляваме“, каза пред NOVA продуцентът Маги Халваджиян.

Спекулира се, че тази година в шоуто ще участват Владимир Михайлов, Виктория Георгиева, Крисия, Илиян Тупалката, както и някои от обичайните заподозряни на Халваджиян, като Рафи Бохосян, Мария Игнатова, Ненчо Илчев, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров.