Фотобомба в Lupa.bg: Жената на Йосиф Сърчаджиев запуши „зебра“ (СНИМКИ)

Актьорът и благоверната му зарязаха колата, отидоха на кръчмарски запой

Личности
17:00 - 24 Април 2022
12676
Фотобомба в Lupa.bg: Жената на Йосиф Сърчаджиев запуши „зебра“ (СНИМКИ)

Сценаристката Райна Томова и мъжът ѝ Йосиф Сърчаджиев паркираха китайския си бръмбар, сглобен в Ловеч, върху „зебра“ на пъпа на София, без никакво притеснение зарязаха автомобила и отидоха на кръчма. Дърварското изпълнение на арт семейството докладва очевидец, фотографирал нахалството.

„Простотията тип „албански тираджия“ се разигра преди малко на централния булевард „Княз Александър Донкудов“.

Жената на Йоско спря безцеремонно върху пешеходната пътека и въпреки, че актьорът, който е инвалид заради тежкия инсулт, ѝ напомни, че наблизо има паркинг за хора със специални потребности, Райна се намести върху „зебрата“ и изгаси двигателя.

Двамата седнаха в лятната градина на известен ресторант, разположен наблизо, ядат и пият безгрижно, остава да проследим дали някой от тях ще седне зад волана след края на запоя, чуди се източникът на Lupa.bg.

Въпреки, че столицата е празна заради Великденските празници, правилата за движение все още важат, напомни информаторът ни. За да е пълна идиотията, точно до пешеходната пътека, която Райна и Йоско затапиха, има изрично поставен знак, който забранява дори спирането.