Футболист открадна часовник за 70 000 евро

Скъпият аксесоар е изчезнал в понеделник

Актуални новини
16:55 - 29 Септември 2019
4480
Футболист открадна часовник за 70 000 евро

Нападателят на "Ница" Ламин Диаби призна пред клуба, че действително е откраднал изключително скъп часовник от своя съотборник Каспер Долберг. Историята набра скорост из френските медии в последните часове, съобщава Канал 3.

Инцидентът сериозно накърни реномето на "орлите”, които и без друго се намират в лоша форма. Според информациите из местните медии часовникът на Долберг, оценяван на 70 хиляди евро, е изчезнал в понеделник – ден преди загубата с 1:3 от "Монако" в Лига 1.

Очевидно 21-годишният пострадал датчанин не е имал друга опция, освен да постави въпроса пред клуба. Как точно шефовете на "Ница" са стигнали до идентифицирането на 3 години по-младия Диаби като потенциален извършител не е ясно, ала в момента младежът рискува договорът му с клуба да бъде прекратен.
 
Според АФП французинът, който е представлявал родината си в националните селекции до 16, 17 и 18-годишна възраст, се явил на изслушване пред клуба заедно с адвокат. Той признал своето злодеяние и поднесъл извинения на мениджъра Патрик Виейра.