Гаджето на Мара Отварачката иска да влиза в политиката

Нещо за четене
15:35 - 22 Ноември 2021
5178
Гаджето на Мара Отварачката иска да влиза в политиката

Любимият на Мара Отварачката – Мирослав Соколов, има големи амбиции да влезе в политиката, пише в. „Уикенд”. Младият лихвар дори се е кандидатирал за общински съветник на кметските избори преди 2 години, но не е успял да се вреди в последния Столичен общински съвет.

Мирослав не се е отказал и най-вероятно скоро отново ще се пробва в някоя партия, тъкмо дотогава ще има висше образование. В момента 34-годишният бизнесмен е студент по политология. Специалността не е избрана случайно, а е заявка за бъдещите му амбиции.

През 2019 г. Мирослав е бил издигнат за общински съветник в София от партията НФСБ, но е заемал последните места в листата и въобще не е имал шанс за успех. Лично бившият вицепремиер Валери Симеонов е одобрил кандидатурата на любимия на Мара Отварачката.

Лихварят се е насочил към политиката още преди 2 години

Припомняме, че Мирослав и чалгаджийката въртят любов повече от година, като миньончето изчака възлюбеният да напусне семейството си и тогава обяви връзката им. Мария не спираше да парадира с любовните им отношения, като натрапваше страстните целувки, които си разменят с бъдещия политолог. Изведнъж пайнерката изтри всичките си снимки с мачото и спря да говори за него.

Няколко дни феновете на брюнетката се питаха дали любимката им вече е свободна жена, но тя побърза да сподели как си пие кафето, фотографирайки нозете на Миро, които присъстваха в кадъра. Колеги на певачката смятат, че тя най-вероятно има забрана от бъдещия си мъж, който не иска толкова публичност, която му вреди в лихварския бизнес, както и в бъдещата му политическа кариера.